1. What is Price Range of Raft Electric Vehicles?

Answer: Starting Range is from Rs. 83500 to Rs. 98500 / - as on Date.

2. What is the Warranty on Vehicles?

Answer: Vehicle comes with One Year Warranty (Motor, Controller and DC Convertor) (it does not includes
Fiber, Glass Parts).

3. What is Battery Life & after 3 Year What is Cost in New Battery?

Answer: LFP Battery Warranty is 3 Years or One Lakh KMs ( Which Ever is Earlier ). Battery is Repairable and
hence one does not have to purchase New Battery even if Warranty is Over. If New Battery is required, it may
cost Rs. 30K Approximate.

4. How much KMs will run Single Charge?

Answer: In 60v24ah 60 to75km And in 60v36ah 100 to 125km.

5. What is the Motor Watt?

Answer: 800-1000 watt.

6. What is the Top Speed?

Answer: <= 25 KMPH.

7. Is Loan Possible on Raft Vehicles?

Answer: Tieup With Bajaj, Idfc First Bank, Mannapuram Finance and Paytm Swipe Machine. Payment from
Debit Card and Credit Cards is possible at all Raft Outlets.

8. Is RTO Registration required on Raft Vehicles?

Answer: Raft Electric Vehicles falls under CMVR 1989 Act* so does not require RTO Registration.

9. What Documents can be shown by Rider, if asked by Traffic Poli ce?

Answer: ARAI Card is provided to all Raft EV Users.

10. Is Insurance Compulsory on Raft Vehicles?

Insurance is Optional. Raft Motors have tie-up with Digit General Insurance.

11. Is it Safe to Drive in Heavy Rains or Water Logged Area?

Answer: It Is Safe If Water Level is Below 6 Inches. Motors are Water Repellent.

12. What is the Life of Vehicle?

Answer: 7 - 10 Year if Regular Servicing is done by Users.

13. What is the Maintanance of Electric Vehicles?

Answer: Regular Check-up is Must for any Automobile. Maintenance of Rs. 650/-* plus Taxes every Service
Check-up.

14. What if, Scooter stops working and Dealer Point away from my Place?

Answer: Raft Motors provides Door-Step Service on Chargeable Basis on Request.

15. Are Spare Parts Available In Market?

Answer: Yes. Most of Parts are available In Local Two Wheeler Service Shop.

16. Are Accessories provided with Vehicle..?

Answer: Accessories are provided with Extra Cost. Helmet, Parking Covers, Guards from the Dealer Location.

17. Tyre is with Tube Or Tubeless?

Tubeless Tyre of Apollo or Equivalent Company.

18. What is provided with Vehicle at the Time of Purchase?

Answer: Vehicle, Battery, Charger, Toolkit, FirstAid Kit, Battery Warranty Card, ARAI Card is Provided to all Buyers.

FOLLOW US


Establish Raft Motors to be No. 1 Electric Vehicle Company by delivering economic, smart, innovative, stylish, comfortable and energy-efficient electric vehicles and set benchmark of eco-friendly technology for the Future Generations to follow.

Toll Free No. 1800 2103 888


Disclaimer: The Product shown is only for representative purpose. The company reserves the right to change specification, colour and price without any prior notice.
** Ex-showroom - Prices are excluding accessories, labour, handling, fitting, delivery and any other incidental charges.
Copyright © 2021 Raft Motors